Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213

JUMP aréna České Budějovice 8. B

2. ledna 2024

Poslední předvánoční školní den jsme se vypravili do Budějovic, na programu byla návštěva JUMP arény a rozchod na Lannovce.

Předpověď počasí o velkém množství napadaného sněhu se naštěstí nevyplnila, a tak jsme ráno bez problému vyjeli vlakem směr České Budějovice. I přes nefungující terminál na jízdenky a značné zpoždění vlaku jsme dorazili v pořádku na nádraží a čekal nás zrychlený přesun k Výstavišti do JUMP arény. Foukal velmi studený vítr, proto jsme dorazili na místo značně vyfoukaní a zmrzlí, ale za to už protažení před skákáním.

Převlečení, rychlé proškolení od instruktora a už jsme se mohli vydat do víru jednotlivých skákacích atrakcí. Salta, přeskoky, vybíjená, basketbal, opičí dráhy, kolotoč… Hodina zde utekla rychle a moc jsme si to užili. Rozhodně se do JUMP arény ještě vrátíme a na delší dobu. V aréně jsme se sešli s žáky 9. C a i když oni měli návštěvu delší, tak nám nevadilo, že musíme odejít, protože nás čekal ještě rozchod na Lannovce. Nicméně společný pobyt byl vzhledem k vzájemným přátelstvím rozhodně zpestřením výletu.

Následoval návrat do centra (tentokrát v pomalejším tempu) a pak již rozchod – návštěva obchodů, dokoupení několika vánočních dárků, McDonald, BubbleTea, KFC, zkrátka všechna lákadla, která byla k mání.

Výlet jsme završili cestou zpátky na nádraží, kde jsme opět čekali na zpožděný vlak a zasněžená jízda domů vstříc Vánocům uzavřela náš poslední společný „školní“ den mimo školu.

V. Němcová

Základní škola T. G. Masaryka © 2024 | Prohlášení o přístupnosti