Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213

Stmelovací pobyt – 6.A

24. září 2019

Ve dnech 17. až 19. 9. 2019 proběhl stmelovací pobyt 6. ročníků.  V úterý ráno jsme všichni odjeli vlakem do Hodňova a rychle se přesunuli do rekreačního zařízení Olšina. Tam už na nás čekali lektoři, kteří s námi strávili téměř celý den. S nimi jsme hráli spoustu her, při kterých jsme se poznávali a učili se spolupracovat. Po večeři jsme se ještě vydali na noční bojovku, všichni byli stateční a nikdo se nebál.

Druhý den jsme trávili už jen s naší třídní paní učitelkou a vydali jsme se na výlet do Horní Plané, tam jsme si koupili něco dobrého na cestu zpátky, zastavili se v cukrárně a vyrazili na pozdní oběd na Olšinu. Po odpoledním odpočinku jsme si ještě zahráli fotbal a další hry a po lehké večeři jsme si opékali buřty.

Ve čtvrtek už nás čekalo jen dopoledne.  To bylo opravdu plné zážitků, protože jsme měli na návštěvě Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Policii České Republiky a paní ze Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje. Na každém stanovišti jsme si mohli něco vyzkoušet – nepřímou srdeční masáž, sednout si do hasičského nebo policejního auta, vytvořit improvizovaný ochranný oblek, obléknout si policejní vestu nebo si vyzkoušet hasičskou výstroj.

Základní škola T. G. Masaryka © 2024 | Prohlášení o přístupnosti